Overnatting og servering

Hovedhuset

I hovedhuset fra 1896 har vi 12 soverom med til sammen 30 senger. Alle rommene har egne særpreg, og vi har beholdt en stil som viser husets historie. Vi er opptatt av gjenbruk, så interiøret er en god miks av nytt og gammelt. Rommene har ikke egne bad, men alle våre baderom og toaletter er nyoppusset. Totalt er det 5 dusjer og 5 toaletter. Huset har stor koselig peisestue og spisesal, og storkjøkken med alt utstyr. 

Priser på forespørsel

Kårhuset

Kårhuset, som også ligger ved gårdstunet, har 5 soverom med til sammen 9 sengeplasser. Huset er som ei lita trønderlån, med stue, stort kjøkken, nyoppusset bad og toalett. Huset er fullt utstyrt for selvhushold. Vi leier ut dette for seg selv, eller som supplement hvis vi har store grupper i hovedhuset.

 

 

Priser på forespørsel

Servering

På Mokk kan du enten ordne mat selv i et fullt utstyrt kjøkken, eller vi kan lage den for deg – helt fra grunnen! Vi har derimot ikke åpent som en vanlig restaurant, så maten må forhåndsbestilles. Menyen vil variere etter kundens ønsker og hvilke råvarer vi har.

I stor grad prøver vi å bruke råvarer fra gården eller fra naturen rundt. For eksempel elgkjøtt fra Ogndalen, og sopp og bær fra skogen. På gården produserer vi lammekjøtt og storfekjøtt fra ammeku.

En populær rett hos oss er hjemmelaget pizza som er stekt i den store steinovnen. Har vi varme i denne, baker vi også brødene her.

Vi sees på Mokk!

Ta kontakt med oss for tilbud og bestilling